המרכיבים

לבסיס העוגה
150 גרם ביסקוויטים "פטי בר" - טחונים דק
1/2 כוס שקדים לבנים - טחונים דק (אפשר כל אגוז אחר)
100 גרם חמאה נוזלית
למלית
1 חבילת גבינת שמנת טבעית 5%
1/2 קילו גבינה לבנה 5%
1 שקית פודינג אינסטנט וניל
2 כפיות תמצית וניל מרוכזת
3/4 כוס סוכר
הרוטב
250 גרם תותים בשלים חתוכים לרבעים (לחלופין, אפשר את כל פרות היער במקום תותים)
1/4 כוס מים
50 גרם חמאה

אופן ההכנה

1.  מערבבים את כל חומרי הבסיס, מכניסים לתבנית אפיה 24 ס"מ, מהדקים היטב ומכניסים לקירור.
2.  מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית, שופכים על בסיס העוגה ומכניסים שוב לקירור.
3.  ממיסים הסוכר המים עד לקבלת קרמל בצבע זהוב, להיזהר שלא ישרף, להוסיף התותים ולבשל כשתי דקות, להסיר
     מהאש ולקרר.
4.  העוגה צריכה לשהות יממה במקרר.
5.  להגשה שופכים מעט מהרוטב מעל כל פרוסת עוגה ומגישים.
בתיאבון.
ניתן להכין העוגה בכלים חד פעמיים אישיים ואז היא מרשימה גם יותר.

Additional Info