קצת עלי ועל אוכל

יש אנשים שחיים בשביל לאכול, ויש את אלה, שלא עושים דיאטה, הם לא צריכים דיאטה - הם אוכלים כדי לחיות.
אני, לשמחתי משתייכת לקבוצה הראשונה.
אפשר לבשל ולאכול, אבל אפשר לבשל אוכל יצירתי ולאכול אותו בתאווה ובתשוקה.
רק בבגרותי למדתי מה הוא אוכל טוב, מה היא תשוקה לאוכל ואיך מיצרים אותו.
בשנת 2008, החלטתי לפרסם את תבשילי באתר של השף חיים כהן "מבשלים" - פרסמתי
כ- 240 מתכונים הזוכים לתגובות נלהבות של חברי קהילת מבשלים.
היום החלטתי לקחת את אהבתי זו עוד צעד קדימה ולהעלות אתר משל עצמי.
מקווה שתמצאו בו עניין, ומתכוני יהיו לטעמכם - הרי זו בדיוק הסיבה בשלה בחרתי לפרסם את מתכוני.
אשמח לקבל תגובות והערות ולשתף אתכם באופן פעיל במתכונים " מכל מלמדי השכלתי".
יוכי גלבוע זכאי