אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
המתכון של אמא ז"ל. מרכיבים: 1 ק"ג דג קרפיון - טחון פעמיים בלי העור והעצמות, ולבקש ממוכר הדגים לחצות את...
אצלנו בבית אף פעם לא זרקו שאריות פירה. אמא ז"ל היתה ממחזרת הפירה ומכינה חרמזלך, סוג של לביבות, שהתאימו לכל...
את הקציצות האלה נהוג לאכול בערב ראש השנה ובפסח אצל יוצאי מדינות הבלקן. מתכון זה הוא מבית היוצר של חמותי...
"ולמאחרים בנשף" - מתכון מהיר מאד לפסח, שמשך ההכנה שלו עשר דקות ואז התנור עובד במקומנו. מתקבלת מנה "ללקק...
המנה העיקרית והתוספת, הכל בסיר אחד. לפסח ניתן להחליף את החלה בקמח מצה או בשיבולת שועל. מרכיבים: לקציצות 0.5 קילו בשר...
אז עלה בדעתי, וגם ניסיתי, להכין גלילות ממצה, הממולאות בכבד הקצוץ המסורתי. הדרך הלא קונבנציונלית להגשת המעדן הפולני הזה. נסו...
את הקציפה הזו אני מכינה כל השנה ובכל פעם עם הפרי העונתי. "ברירת המחדל" הטובה ביותר בעיני היא הקציפה עם...
הסלט הוא מבית היוצר של אחי הבשלן. מעולה וטעים להפליא גם כסלט וגם כתוספת למנה עיקרית. מרכיבים: 5 תפוחי אדמה -...
עוגה מהירה לפסח שתמיד מצליחה. ניתן להמירה לעוגת יום יום ע"י החלפת הקמח תפו"א בקורנפלור או קמח. מרכיבים: 750 גרם...
מידי פסח אני מכינה כמות גדולה מאד של חרוסת, המחולקת באופן קבוע למספר חברים שאינם מוותרים. ככתוב במסורת - היא...
בורקס, ביצה ומלפפונים ירקים חתוכים לאורך ומומלחים - זו ארוחת הבוקר בבתים מהמוצא הבלקני. פסח הוא לא חריג ועל בורקס...