פשטידת כרוב

אמנם רק כרוב, אבל מה זה טעים....
מרכיבים:
לבצק:
200 גרם גבינה לבנה
1 כוס שמן קנולה
250 גרם קמח תופח
1/4 חבילה שמיר - קצוץ - הכמות לפי טעם הסועדים
למלית
חצי כרוב לבן פרוס ומטוגן קלות במעט שמן.
3 כפות שמן קנולה
2 בצל - קצוץ ומטוגן קלות
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
4 ביצים קשות
300 גרם צ'דר - מגוררת, או גבינה אחרת

אופן ההכנה:
1. ללוש היטב את כל מרכיבי הבצק ולהכניס למקרר לשעתיים.
2. לערבב היטב את כל מרכיבי המלית.
3. לשמן תבנית אפיה.
4. לערבב היטב את כל מרכיבי המילוי.
5. לחלק את הבצק לשניים ולרדד את שני החלקים.
6. להניח את הבצק בתבנית ומעליו את תערובת המילוי, ולכסות בחלק הבצק השני.
7. לאפות בתנור מחומם ל- 200 מעלות כ- 35 דקות.

No Comments Yet.

Leave a comment