Portfolio Category: דגים

>

גפילטע פיש


המתכון של אמא ז"ל. מרכיבים:

1 ק"ג דג קרפיון - טחון פעמיים בלי העור והעצמות, ולבקש ממוכר הדגים לחצות את הראש לשניים ולקחת...

קרא עוד
>

מרק סלמון

את המתכון הזה קבלתי מחברתי הטובה זהבה, בטיולה בלפלנד. את המרק החם והמזין הזה אכלה בחוות איילים בשם Sieriporo. זהבה מבינה באוכל, ואני מצרפת את המתכון, כפי שקבלה משף המסעדה. המתכון הוא ל- 4 מנות. מרכיבים: 250 גרם סלמון – נקי מעור ועצמות, וחתוך לפיסות קטנות. 2 בצלים – קצוצים לקוביות 2 ענפי סלרי – חתוך לפרוסות דקות 2 תפוחי אדמה גדולים –...
קרא עוד
>

גלילות של סלמון עם גבינה ברוטב חמאה לבן

שם המנה ארוך יותר ממשך הכנתה. מנה מאד צבעונית ומאד אלגנטית, טעימה מאד וקלה להכנה.
מרכיבים:
6-12 פרוסות סלמון מעושן
לתערובת הגבינה
קרא עוד