Portfolio Category: מנות ראשונות

>

סביצ’ה עם אבוקדו

הסביצ'ה היא מאכל פופולרי בפרו. למתכוני הסביצ'ה נדרשת כוסברה, ירק תבלין שאינני משתמשת בו.
למי שאינו חסיד הכוסברה כמוני - אפשר להחליף בפטרוזליה ואפשר גם לא.
מרכיבים:
1/2 קילו אינטיאס - מנוקה מעור ועצמות וחתוך לקוביות קטנות (תחליף: פרידה, לברק וכו'... קרא עוד
>

בואיקוס

הבואיקוס של אחי.
מקבלים לחמניות קטנות, מה זה טעימות, והכל מהיר בלי כלים מיותרים. מתאים מאד כמתאבן עם שתיה חריפה לפני הגשת הארוחה, או סתם לכל נישנוש.
מרכיבים:
350 גרם קמח תופח - חבילה
קרא עוד
>

כבד קצוץ צמחוני

בתקופת הצנע שהיתה בארץ לא ניתן היה להשיג מזונות שונים, אמא ז"ל היתה מכינה סלט חצילים בטעם כבד קצוץ. הסלט היה כל כך טעים שהפך להיות סלט הבית של אמא.
 
מרכיבים:
3 חצילים - גדולים, בלי... קרא עוד
>

גבינת חלומי מטוגנת

 
מרכיבים:
1 חבילה חלומי - חתוכה לאצבעות 
1 ביצה - טרופה, לציפוי הגבינה
0.5 כוס קמח... קרא עוד