אספרגוסים עטופים בבצק עלים

מרכיבים:
1 חבילה אספרגוס - להסיר החלק התחתון
100 גרם פרוסות דקות של אווז מעושן, או ועדיף פרושוטו
1 חלמון - מעורבב עם כף מים
בצק עלים
מלח ים - לפי הטעם
50 גרם חמאה
1 שמנת חמוצה - גביע
סלט עלים ירוקים
2 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס פרמזן - מגורר. לפזר על המנה.

אופן ההכנה:
1. להפשיר הבצק - בצק מוכן וחתוך למרובעים.
2. לטגן 5 דקות את האספרגוס בחמאה, להוסיף חומץ בלסמי, מלח ולבשל עוד דקה בלבד.
3. להכין מהבצק רצועות.
4. לעטוף כל 3 אספרגוסים  באווז וברצועות בצק עלים.
5. למרוח את החלמון על הבצק.
6. לאפות בתנור 200 מעלות כרבע שעה, עד שהבצק מזהיב.
להגיש עם שמנת חמוצה ופרמזן מגורר על סלט עלים ברוטב ויניגרט..
בתיאבון.

Comments are closed.