ארטישוק מטוגן עם פרמזן

לאוהבי הארטישוק ולאלה שנמנעים מלגעת בו, כי הוא משחיר הידיים, מצאתי מוצר איטלקי - ארטישוק משומר בשמן זית. מעדן. אפשר לאכול אותו כמו שהוא, או להכין ממנו מעדנים אחרים, להכניס לפסטה, לריזוטו ולכל מתכון אחר, כיד הדמיון, ואת השמן לשמור לתיבול הסלטים.
 
מרכיבים:
12 יחידות ארטישוק - משומר בשמן זית וחצוי לשניים
בלילת בירה - ראה - מתכון כרובית מטוגנת בבלילת בירה
1/2 כוס פרמזן מגורר
  

אופן ההכנה:
1. לחמם שמן זית לטיגון עמוק.
2. לסנן הארטישוק מהשמן ולחצות לשניים.
3. להוסיף לבלילת הבירה 0.25 כוס פרמזן מגורר, ולערבב היטב, לטבול הארטישוקים בבלילת הבירה לטגן עד להזהבה.
(מתכון בדף שלי).
4. להוציא הארטישוקים למגבת נייר לספיגת השמן להניח על צלחת הגשה ולפזר מייד יתרת הפרמזן על הארטישוקים.

להגיש מיד.

Comments are closed.