כרוב עם פסטה

מרכיבים:
1 כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך
2 בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן עד להזהבה
1 מיץ מלימון - הכמות לפי הטעם
1 חבילה פסטה
2 כפות סוכר - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
1/4 כוס שמן קנולה - לטיגון הבצל
2 תפוחי עץ גרנד אלכסנדר - מגורר
2 עגבניה- קלופה וקצוצה לקוביות קטנות

 

אופן ההכנה:
1. לבשל הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. לטגן את הבצל ברבע כוס שמן, עד להזהבה, להוסיף את יתר המרכיבים, בלי הפסטה.
3. כשהכרוב רך להוסיף הפסטה המבושלת לערבב היטב, לבשל תוך ערבוב 8 דקות, אם יבש להוסיף מעט מים או יין, ולהסיר מהאש.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment