מרק ירקות עם הרבה עלים ירוקים

מרכיבים


1      בצל
1      לפת
1      קולרבי
1      תפוח אדמה
1      בטטה
2     קישואים

1 ראש סלרי גדול

1/2  חבילה עלי מנגולד
1/2  חבילה עלי קייל
1/2  חבילה תרד
1/2  חבילה פטרוזיליה
5     ענפים סלרי עלים
3     כפות שמן זית
3     כפות אבקת מרק עוף (לצמחונים וטבעונים - אבקת מרק בטעם עוף)
2     ליטר מים - להוריד מכמות המים או להוסיף לפי סמיכות המרק שרוצים
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם

אופן ההכנה

 
1.  לקצוץ את כל הירקות לקוביות.
2.  לטגן הבצל בשמן זית עד שנעשה שקוף.
3.  להוסיף את יתר הירקות, בלי העלים, ולהמשיך לטגן עוד 10 דקות, תוך ערבוב.
4.  להוסיף המים, הירקות הירוקים הקצוצים, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל.
5.  לבשל כחצי שעה עד שכל הירקות רכים.
בתיאבון.

 

No Comments Yet.

Leave a comment