סלט תרד או עלי מנגולד

מרכיבים:
300 גרם תרד - רצוי תורכי אפשר גם אחר.
2 יחידות קישוא - מגורר
3 יחידות כרישה - קצוצה דק - מהחלק הלבן בלבד
1                               עגבניה קצוצה דק
3 כפות שמן זית
50 גרם צנוברים קלויים במחבת בלי שמן
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור - גרוס טרי- לפי הטעם
2 כפות מיץ לימון
1                         תפוח עץ ירוק פרוס
1 שמנת חמוצה - גביע
לאוהבי החריף - להוסיף פרוסות דקות של פלפל חריף אדום

 

אופן ההכנה:
לחמם את השמן, להוסיף הכרישה ולטגן אותה עד לשקיפות/זהוב בהיר. להוסיף את תרד וקישואים, לימון, עגבניה, מלח ופלפל ולטגן מספר דקות, עד אשר כל הירקות מתכווצים.
לטעום ולתקן טעמים, אם נדרש.

להוסיף התפוח עץ, והצנוברים, לערבב היטב ולהגיש בטמפרטורת החדר עם שמנת חמוצה.
בתיאבון

No Comments Yet.

Leave a comment