סלט כרוב לבן אסיאתי – חריף-חמוץ-מתוק

מרכיבים:

1/2 כרוב לבן - חתוך לקוביות
2 כפות מלח גס
3 כפות רוטב צ'טני
3 כפות חומף בסלסי
2 כפות סילן תמרים
מלח - לפי הטען
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. לחתוך את הכרוב לקוביות, להכניס למסננת, לפזר מלח, לערבב
ולהניח את הכרוב לשעה, עד שנעשה רך.
2. לשטוף הכרוב מהמלח ולהשהות עוד רבע שעה להגרת הנוזלים.
3. להכניס הכרוב לקערה, להוסיף את יתר המרכיבים, לערבב ולהכניס למקרר
עד להגשה.

No Comments Yet.

Leave a comment