מרק כרובית וקולרבי מוקרם

מרכיבים:

1 כרובית בינונית - נקייה מהקלח ומופרדת לפרחים
2 תפוחי אדמה - קוביות
2 קולרבי - קוביות
2 כרישה - החלק הלבן וקצוץ דק
50 גרם חמאה
1/2 כוס יין לבן
1 כף שמן זית
1 שמנת מתוקה לבישול (15%)
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
מים

 

אופן ההכנה:

1. להכניס לסיר את השמן והחמאה, הכרובית, תפוחי אדמה, קולרבי, כרישה
ולטגן עד שהירקות נעשים שקופים.
2. להוסיף המים והיין ולבשל עד שהירקות רכים.
3. להוסיף המלח, פלפל ומוסקט, לערבב , לטעום ולתקן תבלינים.
4. להוריד מהאש ולרסק המרק, בסיר הבישול, עם בלנדר מוט.
5. להוסיף השמנת, להחזיר לאש למספר דקות, לטעום שוב ולתקן טעמים.

No Comments Yet.

Leave a comment