סלט כרוב לבן עם קבנוס וביצים

אז מה עוד אפשר לעשות מכרוב, שהוא ירק משעמם? סלט כרוב אחר.
סלט שעומד בפני עצמו כארוחה קלה, לברנץ' לערב ובכלל סתם כי זה טעים ומפתיע.
 
מרכיבים:
1 כרוב לבן - בינוני - פרוס דק במעבד מזון
8 ביצים קשות - מפוררות גס
200 גרם זיתים שחורים - מגולענים - חצויים
4 קבנוס - פרוס דק ומטוגן בחצי כפית שמן זית
4 כפות שמן זית
מיץ לימון - לפי הטעם
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
לערבב הכרוב הפרוס עם השמן מיץ הלימון והמלח, ולהניח בצד לכשעה.

לפני ההגשה להוסיף לכרוב את כל יתר המרכיבים, לערבב היטב ולהגיש.

No Comments Yet.

Leave a comment