| מרכיבים: | |||
| 1 | כרוב לבן - קטן - מנוקה מהעלים הפגומים ומהקלח ופרוס במעבד מזון | ||
| 1 חבילה | בצל ירוק - פרוס דק | ||
| 100 גרם | אגוז פקאן סיני - כתוש גס | ||
| 100 גרם | צנוברים - מטוגנים במחבת עם כפית שמן זית | ||
| 100 גרם | שומשום - מטוגן במחבת יחד עם הצנוברים | ||
| לרוטב | |||
| 1 כף | שמן שומשום | ||
| מלח ים - בזהירות - יש רוטב סויה שהוא מלוח | |||
| 2 כפיות | רוטב טריאקי | ||
| 4 | רטב סויה | ||
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב את כל חומרי הרוטב.
2. להכניס לקערה את הכרוב, הבצל הירוק והרוטב ולערבב היטב, מומלץ בידים.
3. לקראת ההגשה לפזר מלמעלה פקאן סיני, צנוברים ושומשום ולערבב שוב.

