סלט קישואים עם שמנת ומיונז

מתכון זה הוא מבית היוצר של אמא ז"ל.
כשמגישים אותו ואוכלים אותו, איש לא מזהה
שהסלט הוא מקישואים ויש החושבים שזה אספרגוס.
טעים ביותר.
מרכיבים:
 
8 יחידות קישוא - קלופים וחתוכים לגפורים עבים
לרוטב 
1 שמנת חמוצה
1 כף/ מיונז
1 כפית חרדל - דיזון חלק
2 ביצים קשות - מרוסקות על פומפיה
מלח - לפי הטעם
פלפל לבן - לפי הטעם

אופן ההכנה:
לאדות הקישואים מספר דקות במים רותחים, ולהכניס למי קרח להפסקת הבישול.
הקישואים צריכים להשאר פריכים.

לערבב את חומרי הרוטב.

לשפוך הרטב על הקישואים, להשהות מספר דקות ולהגיש.
יאמי יאמי...

No Comments Yet.

Leave a comment