עוגיות זירעונים

את המתכון הזה, המהיר והטעים מאד, קבלתי מאמא של איילת

מרכיבים

2.5 כוסות     -     שומשום
2.5 כוסות     -     גרעיני חמניות
3/4 כוס        -     סוכר חום - דמררה
3                 -     ביצים
1 כוס           -     גרעיני דלעת
 

אופן ההכנה

1.     קולים מעט את הגרעינים, כל סוג בנפרד, במחבת בלי שמן.
2.     מצננים את הגרעינים הקלויים, מוסיפים את הסוכר והביצים, ומערבבים היטב.
3.     מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה, מרססים מעט בשמן קנולה.
4.     צורים כדורים, מסדרים בתבנית ואופים ב- 160 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות. 
5.     לצנן העוגיות, להוציא מהתבנית ולהכניס לכלי אטום, מרופד במגבות נייר.
 
הערה:
מכמות זאת מקבלים מספר תבניות

No Comments Yet.

Leave a comment