עוגיות פרמזן וקצח

המרכיבים:

100 גרם חמאה - רכה
100 גרם פרמזן מגורר
1 כוס קמח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס קצח
1/4 כוס שומשום

אופן ההכנה:

1. לערבב היטב את החמאה במיקסר, להוסיף הפרמזן מלח ופלפל ולהמשיך לערבב.
2. להוסיף הקמח ולהמשיך לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. להוציא התערובת מהמיקסר וליצור ממנה גליל בקוטר של כ- 3 ס"מ.
4. לעטוף היטב בניילון נצמד, לשמור על צורת הגליל, ולהכניס לפריזר לכ- 10 דקות, עד שמתקשה.
5. על נייר אפיה לפזר הקצח והשומשום, לגלגל הגלילי בגרעינים ולצפות אותו היטב.
6. לחתוך מהגליל דיסקיות של כס"מ כל דיסקית.
7. לסדר בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה, עם רווחים קטנים, ולאפות בטמפרטורה של 180
מעלות, כרבע שעה, עד שהעוגיות זהובות.

No Comments Yet.

Leave a comment