פסטה עם ארטישוק

מרכיבים:
5 ארטישוק - חתוכים לרבעים. מצויין גם עם  הארטישוקים האיטלקיים שבצנצנות עם שמן זית
2 שום (שיניים) - כתושות
2 כף צלפים
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
שמן זית
1 חבילה פסטה פנה - מבושלת לפי הוראות היצרן
1/2 כוס פרמזן - מגורר. לפזר מעל הפסטה

אופן ההכנה:
לבשל את הפסטה ובמקביל לטגן בשמן זית את השום 2 דקות, להיזהר שלא יישרף, ולהוסיף את כל יתר המרכיבים.
כשהפסטה מוכנה, לסנן להעביר אותה לרוטב, להוסיף מעט מים ממי בישול הפסטה, לערבב ולהגיש עם הפרמזן.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment