קציצות תרד עם בשר

מרכיבים:
1 צרור / חבילה תרד טורקי
200 גרם בשר בקר טחון
2 שום (שיניים) - כתושות
3 פירורי לחם - כפות
1 ביצים
1 תפוח אדמה - מגורר
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
שמן קנולה - לטיגון הקציצות
צזיקי - להגשה

אופן ההכנה:
1. לבשל התרד במים מומלחים 3 דקות, להוציא מהמים למי קרח לשתי דקות ולהעביר למסננת לניקוז המים ויבוש התרד.
2. לקצוץ התרד ולערבב את כל יתר המרכיבים, להוציא הצזיקי.
3. להכין קציצות ולטגן.
להגיש עם הצזיקי.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment