פשטידת בצל ופטריות – טבעוני

המצרכים
4 בצלים גדולים קצוצים דק.
1/4 כוס שמן
2 כוסות חומוס מבושל או שעועית
2 חופנים תרד חלוט וקצוץ
1/2 כוס קמח אוסם
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
200 גרם פטריות קצוצות - כל סוג יתאים, או מעורב

1/4 כוס טחינה גולמית

ללא טבעונים - חופן פרמזן לתוך התערובת ועוד קצת לפיזור מעל המאפה

ללא טבעונים - להוסיף 3 ביצים לתערובת

אופן ההכנה
1.  מטגנים הבצל עד להזהבה ומסירים מהאש.
2.  מועכים החומס/שעועית ומוסיפים התרד והקמח, מלח, פלפל, פטריות, טחינה, הבצל והשמן מהטיגון.

3. מכניסים לתבנית, מפזרים מעל הפרמזן ואופים ב- 180 מעלות עד שמזהיב.

4.  מוציאים מהתנור ממתינים 5 דקות ומגישים.

5.  לאפות בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות, חצי שעה.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment