פשטידת כרובית

רכיבים:

1 כרובית - גדולה, מופרדת לפרחים ומבושלת במי מלח, חצי בישול
1 שקית פירורי לחם
100 גרם חמאה
2 שמנת חמוצה
50 גרם פרמזן מגורר
אגוז מוסקט לפי הטעם
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:

  1. לטגן פירורי הלחם עם החמאה תוך ערבוב, עד שהחמאה נמסה
  2. לפזר פירורי הלחם בתבנית אפייה ולהדק היטב.
  3. להניח מעל את הכרובית המבושלת חצי בישול.
  4. לפזר מעל הכרובית, בצורה אחידה, את השמנת ומעל פרמזן.
  5. לתבל באגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור.
  6. לאפות כחצי שעה, עד שהמאפה נעשה זהוב.
    לקרר קצת ולהגיש.

No Comments Yet.

Leave a comment