שרימפס מטוגנים

מרכיבים:
1/2 קילו שרימפס - כ- 20 יחידות, קלופים ומנוקים מצינור העיכול - הדייג מנקה ומכין
1 כוס חלב
1/2 כוס קמח
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם גריסיני או פאנקו
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
שמן קנולה - לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:
1. לערבב היטב החלב והביצה להכניס את השרימפס, ולהשהות מספר דקות.
2. לערבב הקמח עם פירורי הלחם, להעביר השרימפס ולצפות היטב.
3. לחמם השמן ולטגן השרימפס עד להזהבה.

להגיש עם רוטב איולי, רוטב צ'ילי, על סלט ירוק, או סתם כך עם שתיה חריפה.

No Comments Yet.

Leave a comment