מרק מנחם לימי החורף הקרים - "בישול ארוך", שממלא את הבית בריחות של "בית".
מרכיבים:
3/4 קילו בשר לגולש - ברוסט, כתף, צוואר - נתחים לבישול ארוך - חתוך לקוביות 3X3
4 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות גסות
2 עגבניות - קצוצות לקוביות קטנות
2 פלפלים ירוקים - קצוצים לקוביות
2 בצלים - קצוצים לקוביות
2 שיני שום כתושות
2 פלפלונים חריפים -...
קרא עוד
>
עוף הונגרי – פפריקש
מעדני המטבח ההונגרי ידועים מזמן באיכותם ובטעמם. מתכון זה אינו כשר, אבל לאלה שאוכלים לא כשר - ממליצה לנסות.
לאוכלי הכשר להשמיט את השמנת, לא חובה.
המהדרים מגישים זאת עם בצקניות (שפצלי)
מרכיבים: | |||
12 | חלקי עוף | ||