Portfolio Category: בישול אשכנזי

>

גפילטע פיש

אף פעם לא הייתי מוכנה ללמוד ולהכין געפילטע פיש, מהחשש שזה נורא קשה וחוץ מזה, זה היה תפקיד מסורתי של אמא ז"ל, ומעולם לא חשבתי שכדאי לקחת ממנה את המתכון. משנפטרה אמא, החלטתי שיש להמשיך במסורת. את המתכון קבלתי מחברתי, הוספתי קצת משל עצמי, וקבלתי דגים שילדי טוענים "שזה בדיוק כמו של סבתא". מרכיבים: 1 קילו קרפיון - לבקש...
קרא עוד
>

קניידלך ממולאים בבשר

מרכיבים: 2 כוס/ות קמח מצה 2 כוס/ות מים רותחים 6 ביצים 10 כף/ות שמן קנולה - לקניידלעך 200 גרם בשר בקר טחון 1 בצל - קצוץ דק 3 כף/ות שמן קנולה פלפל שחור מלח אופן ההכנה: בקערה מערבבים היטב את הקמח, מים, שמן, מלח ופלפל ורק בסוף מוסיפים הביצים אחת אחת כדי שלא תתקרשנה מחום המים. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים...
קרא עוד