| מרכיבים: | |||||||||||||||||||||||
| 1 | כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך | ||||||||||||||||||||||
| 2 | בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן עד להזהבה | ||||||||||||||||||||||
| מרכיבים: | |||
| 1 חבילה | פטריות שמפיניון - טריות ופרוסות | ||
| 1/2 חבילה | בצל ירוק - קצוץ דק | ||
| 150 גרם | |||

| מרכיבים: | |||||||||||||||||||||||
| 1 | כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך | ||||||||||||||||||||||
| 2 | בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן עד להזהבה | ||||||||||||||||||||||
| מרכיבים: | |||
| 1 חבילה | פטריות שמפיניון - טריות ופרוסות | ||
| 1/2 חבילה | בצל ירוק - קצוץ דק | ||
| 150 גרם | |||