עמוד הבית
קצת עלי ועל אוכל
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
קינוחים
בישול צמחוני
בישול טבעוני
בישול בלקני
בישול איטלקי
תוספות
ראש השנה
פסטה
פסח
סלטים
טיפים
צור קשר
אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
Portfolio Category:
בישול טבעוני
עמוד הבית
Portfolio Category: בישול טבעוני
>
מג’דרה מאורז מלא
מרכיבים:
2
כוס/ות
עדשים חומות
- ממויינות ושטופות היטב
2
כוס/ות
אורז מלא
- ממויין ושטוף
3
כף/ות
קרא עוד
>
סלט פומלה, צנוברים ועירית
ניתן להשיג בסופר פומלה קלופה מה שהופך את המתכון למהיר ביותר.
מרכיבים:
1
פומלה
- מנוקה מהקליפה והציפה ומפוררת
עירית
- חופן - קצוץ
קרא עוד
>
פפרונטה
סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי.
מרכיבים:
3
פלפל אדום
- קלוי, מקולף וחתוך לרצועות
3
פלפל ירוק
- קלוי, מקולף וחתוך...
קרא עוד
>
סלט גרעיני כוסמין – פארו
סלט זה אכלתי בניו יורק אצל בתי. היא השתמשה בדגן, בשמו האיטלקי "פארו" הנחשב לאחד מסוגי הדגן העתיקים, ובארץ נמכר כגרעיני כוסמין, דגן זה דומה מאד לגרעיני חיטה, ואכן המתכון יצא מושלם.
מרכיבים:
1
כוס
גרעיני כוסמין או פארו, אם מוצאים
קרא עוד
ראשון
הקודם
16
17
18
הבא
אחרון