פפרונטה

סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי.  
מרכיבים:
3 פלפל אדום - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות
3 פלפל ירוק - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות
3 פלפל צהוב - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות
פלפל חריף - קצוץ - לפי הטעם והחריפות הרצויה
3 עגבניות - קלופה וקצוצה לקוביות
4 שיני שום - קצוץ דק
3 עלי דפנה
שמן זית
מלח ים
פלפל שחור - גרוס טרי
פטרוזיליה - חופן - קצוץ

אופן ההכנה:
לבשל עם שמן זית, מספר דקות, את העגבניות, השום והפלפל החריף, להוסיף עלי דפנה פלפל שחור ומלח.
להוסיף הפלפלים הקלויים ולאדות עד לצמצום הנוזלים.
לטעום ולתקן התיבול, אם נדרש.
לפזר מעל הפטרוזיליה ולהגיש פושר.
הסלט טעים מאד גם כשהוא קר.

No Comments Yet.

Leave a comment