Portfolio Category: בישול טבעוני

>

חרוסת לפסח

מידי פסח אני מכינה כמות גדולה מאד של חרוסת, המחולקת באופן קבוע למספר חברים שאינם מוותרים. ככתוב במסורת - היא נראית כמו טיט. אבל בטעמה - אי אפשר להפסיק לנשנש. המאמץ שבהכנה משתלם מאד. מתכון זה הוא מבית היוצר של חמותי היווניה. למי שלא חשובה ההגשה המסורתית - מומלץ ליצור כדורים קטנים, לצפותם בקוקוס ולהגישם ל"שולחן הסדר" בחגיגיות רבה.
קרא עוד
>

קונפיטורת שזיפים

הכנת קונפיטורות בבית היא תהליך קל מאד. אין מה להשוות בין אלה הקנויות ואלה שהן תוצרת בית.ומה עם ההרגשה המרוממת שבעשיה עצמה?. קונפיטורה זו נהדרת להגשה עם פפנש, ראה המתכון שלי.
מרכיבים:
1 קילו שזיף - מנוקים, חצויים ובלי חרצנים.... קרא עוד
>

רוטב בולונז טבעוני, עם סייטן

  קרא עוד
>

קציצות תרד ובורגול – טבעוני

מרכיבים:
1 חבילה סייטן - 350 גרם בטעם בולונז - מגיע טחון
1 בצל - קצוץ דק
3
קרא עוד

מרכיבים:
500 גרם תרד טורקי - מנוקה מגבעולים ושטוף היטב מחול
1/2 כוס/ות בורגול - מושרה במים רתוחים - עד לגובה הבורגול ועוד 1 ס"מ