Portfolio Category: בישול טבעוני

>

חלת בצל עם בלילת בירה

מרכיבים: 5 בצל - בצלים פרוסים לפרוסות של 3 מ"מ לבלילה 100 גרם קמח לבן 100 גרם קורנפלור 1 ביצה 3/4 כוס בירה 1/2 כפית מלח שמן קנולה לטיגון עמוק מסננת רשת לטיגון סיר שטוח בקוטר המסננת אופן ההכנה: 1. להכניס שמן לסיר ולהתחיל לחמם אותו. 2. לערבב קמח, קורנפלור,ביצה, בירה ומלח ולעבד עד לקבלת תערובת אחידה ובלי גושים. 3. מפרידים את הבצל לטבעות, מעבירים לבלילה ומערבבים שכל הטבעות תהיינה...
קרא עוד
>

צ’יפס פריך אמיתי

ואיך באמת מכינים צ'יפס אמיתי ופריך ולא סמרטוטי ? צריך להצטייד בסבלנות ומד-חום לבישול, ווואו אז יש קריאות שמחה והתפעלות מהסועדים. הצ'יפס של סדריק שמוגש מידי שנה ב- BBQ על גג בתו. המרכיבים: 6 תפוחי אדמה אדומים מסוג דזירה - חתוכים לצ'יפס עבים שמן קנולה לטיגון עמוק מלח ים אטלנטי גס לזרייה מעל הצ'יפס המוכנים 1 ליטר מי קרח - להסרת העמילן...
קרא עוד
>

גבינה לבנה מטופו עם עירית – טבעוני

המרכיבים: 300 גרם טופו - מפורר בידים 3 כפות מיץ מלימון טרי 5 כפות שמן זית 1/2 צרור עירית - קצוצה דק מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם 1 כף פפריקה מתוקה - אופציה אופן ההכנה: 1. למעבד מזון מכניסים הטופו המפורר, מיץ לימון, שמן, מלח, פלפל שחור ופפריקה ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. 2. מוציאים ממעבד המזון ומוסיפים את העירית -...
קרא עוד
>

מרק מינסטרונה

מרכיבים: 1 בצל קצוץ 2 גזרים חתוכים לקוביות 4 גבעולי סלרי, בלי עלים, חתוכים לקוביות 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 4 שיני שום שלמות 2 כוסות שעועית ומבושלת, או סנפרוסט 1כף עלי טימין קצוצים 2/3 כוס פסטה קצרה - קונכיות 1 קופסה/בקבוק עגבניות מרוסקות - פולפה או פסאטה 3 כפות שמן זית מלח - לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם מים להגשה: עלי בזיליקום פרמזן מגורר אופן ההכנה: 1. לסיר לבישול מרק להכניס...
קרא עוד