חלת בצל עם בלילת בירה

מרכיבים:

5 בצל - בצלים פרוסים לפרוסות של 3 מ"מ

לבלילה
100 גרם קמח לבן
100 גרם קורנפלור
1 ביצה
3/4 כוס בירה
1/2 כפית מלח
שמן קנולה לטיגון עמוק
מסננת רשת לטיגון
סיר שטוח בקוטר המסננת

אופן ההכנה:

1. להכניס שמן לסיר ולהתחיל לחמם אותו.
2. לערבב קמח, קורנפלור,ביצה, בירה ומלח ולעבד עד לקבלת תערובת אחידה ובלי גושים.
3. מפרידים את הבצל לטבעות, מעבירים לבלילה ומערבבים שכל הטבעות תהיינה מצופות בבלילה, מנערים משאריות בלילה
ומעבירים לטיגון למסננת המוצבת בתוך סיר השמן החם, מטגנים עד להזהבה.
4. מוציאים מהשמן, מחכים דקה לסינון יתרות השמן והופכים את החלה על צלחת הגשה.

מתקבל חצי כדור יפה וטעים.

No Comments Yet.

Leave a comment