ואיך באמת מכינים צ'יפס אמיתי ופריך ולא סמרטוטי ?
צריך להצטייד בסבלנות ומד-חום לבישול, ווואו אז יש קריאות שמחה והתפעלות מהסועדים.
הצ'יפס של סדריק שמוגש מידי שנה ב- BBQ על גג בתו.
המרכיבים:
6 תפוחי אדמה אדומים מסוג דזירה - חתוכים לצ'יפס עבים
שמן קנולה לטיגון עמוק
מלח ים אטלנטי גס לזרייה מעל הצ'יפס המוכנים
1 ליטר מי קרח - להסרת העמילן...
בארץ השתרש שמו של מעדן איטלקי זה כארנצ'יני. ארנצ'יני ממולא בבשר ואילו מעדן זה נקרא סופלי, שהוא ממולא בכדור מוצרלה .
ניסיונות רבים עשיתי עד שקבלתי את התוצאה הסופית המוצגת בפניכם כאן.
הרבה עבודה אבל מאד משתלמת.
מרכיבים:
2 כוסות אורז ריזוטו - רצוי ארבוריו
75 גרם חמאה
5 כוסות ציר ירקות - רותח - או ציר בשר או ציר עוף,...
המרכיבים:
1 חבילה פסטה קצרה וחלולה - מבושלת לפי הוראות היצרן
25 גרם חמאה
3 כפות קמח
2 כוסות חלב
1 ביצה
350 גרם גבינה צבובה מגוררת - תערובת של צ'דר, גאודה ופרמזן, או כל תערובת שאוהבים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
1 כוס פירורי לחם
25 גרם חמאה
אופן ההכנה:
הבשמל:
1. להמיס החמאה, להוסיף הקמח, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור...
הסלט האמריקאי הפשוט והטוב שהוא בן לוויה נפלא לכל מנה בשרית.
המרכיבים:
1 ראש כרוב לבן בינוני - שטוף, מנוקה מעלים חיצוניים ומהגזע
2 גזרים גדולים - מגוררים גס
2 כפות מיץ לימון
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם ולא חובה
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
1. לפרוס דק את הכרוב - אפשר גם עם מנדולינה או מעבד מזון עם דיסקית הפריסה.
2....