Portfolio Category: בישול צמחוני

>

צ’יפס פריך אמיתי

ואיך באמת מכינים צ'יפס אמיתי ופריך ולא סמרטוטי ? צריך להצטייד בסבלנות ומד-חום לבישול, ווואו אז יש קריאות שמחה והתפעלות מהסועדים. הצ'יפס של סדריק שמוגש מידי שנה ב- BBQ על גג בתו. המרכיבים: 6 תפוחי אדמה אדומים מסוג דזירה - חתוכים לצ'יפס עבים שמן קנולה לטיגון עמוק מלח ים אטלנטי גס לזרייה מעל הצ'יפס המוכנים 1 ליטר מי קרח - להסרת העמילן...
קרא עוד
>

כדורי ריזוטו ממולאים במוצרלה – סופלי

בארץ השתרש שמו של מעדן איטלקי זה כארנצ'יני. ארנצ'יני ממולא בבשר ואילו מעדן זה נקרא סופלי, שהוא ממולא בכדור מוצרלה . ניסיונות רבים עשיתי עד שקבלתי את התוצאה הסופית המוצגת בפניכם כאן. הרבה עבודה אבל מאד משתלמת. מרכיבים: 2 כוסות אורז ריזוטו - רצוי ארבוריו 75 גרם חמאה 5 כוסות ציר ירקות - רותח - או ציר בשר או ציר עוף,...
קרא עוד
>

מאק אנד צ’יז – פשטידת פסטה אמריקאית עם גבינות במנות אישיות

המרכיבים: 1 חבילה פסטה קצרה וחלולה - מבושלת לפי הוראות היצרן 25 גרם חמאה 3 כפות קמח 2 כוסות חלב 1 ביצה 350 גרם גבינה צבובה מגוררת - תערובת של צ'דר, גאודה ופרמזן, או כל תערובת שאוהבים מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם קורט אגוז מוסקט 1 כוס פירורי לחם 25 גרם חמאה אופן ההכנה: הבשמל: 1. להמיס החמאה, להוסיף הקמח, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור...
קרא עוד
>

קולסלואו – סלט כרוב לבן

הסלט האמריקאי הפשוט והטוב שהוא בן לוויה נפלא לכל מנה בשרית. המרכיבים: 1 ראש כרוב לבן בינוני - שטוף, מנוקה מעלים חיצוניים ומהגזע 2 גזרים גדולים - מגוררים גס 2 כפות מיץ לימון מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם ולא חובה 1 כף סוכר אופן ההכנה: 1. לפרוס דק את הכרוב - אפשר גם עם מנדולינה או מעבד מזון עם דיסקית הפריסה. 2....
קרא עוד