Portfolio Category: בישול צמחוני

>

קוגל ירושלמי

הקוגל הירושלמי הוא מעדן דתי-חרדי בטעם חריף מתוק ואינו נאכל כקינוח, אלא כתוספת, או בפני עצמו.
הוא נאפה כל הלילה - כמו חמין.
קרא עוד
>

מעדן קרם ערמונים

מרכיבים:
500 גרם אטריות - דקות - לא פסטה. מבושלות לפי הנחיות היצרן.
מרכיבים:
200 גרם ערמונים - בואקום
0.75 כוס סוכר
1 מקל וניל- להפריד הזרעונים... קרא עוד
>

סלט כרוב עם חמוציות ופקנים מסוכרים

בליל הסדר גם הסלט הזה ליווה את המנה העיקרית והיה מרענן וטעים מאד, והוא מבית היוצר של רותי.
 
מרכיבים:
לסלט:
1 כרוב לבן - בינוני... קרא עוד
>

כדורי שוקולד שילדים וגם מבוגרים אוהבים

מרכיבים:
250 גרם ביסקויט - פתי בר, מפורר ביד
3/4 כוס סוכר
100 גרם חמאה  קרא עוד