Portfolio Category: בישול צמחוני

>

טירמיסו בלי ביצים

הטירמיסו שלי נולד מכך, שכשבתי הייתה בהריון נאסר עליה לאכול ביצים "חיות" אלא מבושלות בלבד. קרא עוד
>

סלט ברוקולי עם חמוציות

בטיול הקולינרי שעשיתי בדורדון עם השף שלום שטרית, הכינה חברתי רוזה את הסלט שהפתיע את כל הסועדים. מין "אנדר דוג" שכזה - יאמי יאמי
 
מרכיבים:
2 יחידות שמנת מתוקה
2 יחידות מסקרפונה
מרכיבים:
3 יחידות ברוקולי - נקי מגזעים ומהענפים הדקים, להשתמש רק בתפרחת עצמה... קרא עוד
>

קרם מסקרפונה ופירות יער

את הקציפה הזו אני מכינה כל השנה ובכל פעם עם הפרי העונתי.
"ברירת המחדל" הטובה ביותר בעיני היא הקציפה עם מיגוון פירות יער כמו תות עץ, פטל אוסנה, פטל שחור אוכמניות ועוד...
מרכיבים:
250 גרם קרא עוד
>

פריטטה עם עלי סלק, פטריות, זוקיני ותפוחי אדמה

מרכיבים:
1 בצל - גדול וקצוץ דק
8 שיני שום - כתושות
1 חבילה מנגולד  קרא עוד