המרכיבים
1 כוס עדשים קפואות
1 כוס תרד קפוא, או ברוקולי - מופשר, סחוט היטב מהנוזלים וקצוץ דק
1 בטטה מגוררת
1 קישוא מגורר – סחוט מנוזלים
1 תפוח אדמה מגורר – סחוט מנוזלים
2 שיני שום כתושות
1 בצל מגורר
4 כפות טחינה גולמית
1/3 כוס קמח תופח – יתכן וצריך יהיה יותר, תלוי בכמות הנוזלים שבתערובת
2 כפות שמן קנולה
מלח ים –...
קרא עוד
>

מרק עדשים חומות

מרכיבים
4 כוסות עדשים חומות - שטופות היטב
2 בצלים - קצוצים דק
1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות קטנות
2 ענפי סלרי - קצוצים
2 גזרים - קצוצים לקוביות קטנות
2 שיני שום - כתושות
2 תפוחי אדמה - קצוצים לקוביות קטנות
מים עם קוביית אבקת מרק, או ציר ירקות
0.5 כוס שמן זית
מלח ופלפל - לפי הטעם
אופן ההכנה
להכניס לסיר את שמן הזית.
להוסיף...
קרא עוד
>

חמין טבעוני

מרכיבים
2 כוסות שעועית מושרית כל הלילה
1/2 כוס גריסים - שטופים
1/2 כוס חיטה - שטופים
4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
נתחי חלבון סויה
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות סילן
מלח ופלפל לפי הטעם
מים
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. להכניס את כל יתר המרכיבים.
3. להוסיף הסילאן ולערבב.
4. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב.
5. לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
6. להוסיף מים...
קרא עוד
>

גולש הונגרי עם סייטן

המרכיבים
קובייה של סייטן - חתוך לקוביות 2X2 וטבולות בקמח
4 תפוחי אדמה - חתוכים
2 בצלים - קצוצים דק
3 שיני שום - כתוש
2 פלפלים - חתוכים לרצועות
3 עגבניות - קלופות וחתוכות לקוביות
2 פלפלונים קטנים חריפים - קצוצים דק (לא חובה רק לאוהבי החריף)
2 גזרים פרוסים
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1. להכניס את...
קרא עוד

