חמין טבעוני

מרכיבים

2 כוסות שעועית מושרית כל הלילה
1/2 כוס גריסים - שטופים
1/2 כוס חיטה - שטופים
4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
נתחי חלבון סויה
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות סילן
מלח ופלפל לפי הטעם
מים

אופן ההכנה

1.  מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2.  להכניס את כל יתר המרכיבים.
3. להוסיף הסילאן ולערבב.
4.  לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב.
5.  לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
6. להוסיף מים עד לכיסוי ועוד קצת.
7. להביא לרתיחה.
8. להכניס לתנור מחומם ב- 100 מעלות
לאפות כ-12 שעות, תוך בדיקה שכמות המים מספיקה כדי לא לשרוף התבשיל.
להגיש ולהנות.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment