מרכיבים:
5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה – מבושלים בקליפתם עם עלי המרווה
30 גרם חמאה
1/4 כוס חלב
6 עלי מרווה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
כ- 200 גרם פטריות מסוגים שונים – קצוצות גס
3 כפות שמן זית
1/4 כוס יין לבן
2 בצלים – קצוצים דק
אופן ההכנה:
1. לקלוף את תפוחי האדמה בעודם חמים, להוסיף החמאה ומלח, למעוך לפירה. להוסיף החלב...
מנה מעולה שאכלתי בטיול קולינארי של שף שלום שטרית לטוסקנה, והמתכון הוא באדיבותו.
המרכיבים:
500 גרם פסטה פטוציני
6 שיני שום - פרוסים דק
100 גרם חמאה
1 חבילה שמנת עמידה 38%
8 לימונים - להוציא את פלחי הלימון ולקצוץ דק ללא גרעינים
מיץ לימון – לפי הצורך
120 מ"ל - לימונצ'לו
מלח פלפל שחור – לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. להכניס למחבת החמאה והשום ולטגן עד...