Portfolio Category: מנות ראשונות

>

פסטרמה של חזה הודו נקבה

המתכון הוא מבית היוצר של חברתי רותי. המרכיבים: למרינדה 1/2 חזה הודו נקבה - מנוקה מעור, שומן וגידים - לבקש מהקצב 3 שיני שום כתושות 1 כף מלח גס - לציפוי ההודו 1 פלפל צ'ילי - חתוך דק - לא חובה 1 ליטר ריוויון 2 ענפי תימין - העלים בלבד שמן זית למריחה על הבשר לציפוי הנתח 1 כף פפריקה אדומה 1 כף פפריקה מעושנת 1 כף רוטב...
קרא עוד
>

סלט ברוקולי עם חמוציות

בטיול הקולינרי שעשיתי בדורדון עם השף שלום שטרית, הכינה חברתי רוזה את הסלט שהפתיע את כל הסועדים. מין "אנדר דוג" שכזה - יאמי יאמי
 
מרכיבים:
3 יחידות ברוקולי - נקי מגזעים ומהענפים הדקים, להשתמש רק בתפרחת עצמה... קרא עוד
>

סלט עוף קר

מרכיבים:
4 עוף כרעיים מבושלים מהמרק - בלי עור ועצמות וקצוץ
8 עגבניות שרי חצויות
1 קרא עוד
>

שרימפס מטוגנים

מרכיבים:
1/2 קילו שרימפס - כ- 20 יחידות, קלופים ומנוקים מצינור העיכול - הדייג מנקה ומכין
1 כוס חלב
קרא עוד