Portfolio Category: רטבים

>

בסיס לבישול איטלקי

  אני משתמשת בבסיס זה כבסיס להרבה מאד תבשילים איטלקיים וזה משדרג את המנות. לבשר, לפסטה, לריזוטו ועוד. מרכיבים: 3 גזרים קצוצים לקוביות קטנות 1 סלרי עלים - ענפים - גבעולים מנוקים וקצוצים - או סלרי ראש קצוץ לקוביות 1 בצל - קצוץ דק 2 שיני שום - קצוצות 1 חופן פטרוזיליה - קצוצה דק 3 כפות שמן זית אופן ההכנה: לטגן את כל המרכיבים מספר דקות,...
קרא עוד
>

גלילות של סלמון עם גבינה ברוטב חמאה לבן

שם המנה ארוך יותר ממשך הכנתה. מנה מאד צבעונית ומאד אלגנטית, טעימה מאד וקלה להכנה.
מרכיבים:
6-12 פרוסות סלמון מעושן
לתערובת הגבינה
קרא עוד
>

רוטב פסטה מהיר

רוטב לפסטה מהיר מאד (משך הכנתו כמשך בישול הפסטה עצמה), עשיר ומגוון מאד בטעמיו. 
מרכיבים:
150 גרם ארטישוק בשמן - מוצר איטלקי
2 שיני שום שיניים... קרא עוד
>

רוטב חמאה

מרכיבים: 2 יחידות בצל שלוט - קצוץ דק 200 גרם חמאה - חתוכה לקוביות 1/2 כוס שמנת לבישול 3 כף/ות יין לבן יבש 3 כף/ות חומץ בן יין לבן 1 כפית/ות לימון - מיץ מלח ים פלפל חריף גרוס טרי 1 כפית/ות עירית - קצוצה דק אופן ההכנה: לסיר קטן מכניסים השלוטים, היין והחומץ מבשלים ומצמצמים את הנוזלים לחצי. מוסיפי השמנת וממשיכים לצמצם. מורידים האש למינימום ומוסיפים...
קרא עוד