Portfolio Category: תוספות

>

צ’יפס פריך אמיתי

ואיך באמת מכינים צ'יפס אמיתי ופריך ולא סמרטוטי ? צריך להצטייד בסבלנות ומד-חום לבישול, ווואו אז יש קריאות שמחה והתפעלות מהסועדים. הצ'יפס של סדריק שמוגש מידי שנה ב- BBQ על גג בתו. המרכיבים: 6 תפוחי אדמה אדומים מסוג דזירה - חתוכים לצ'יפס עבים שמן קנולה לטיגון עמוק מלח ים אטלנטי גס לזרייה מעל הצ'יפס המוכנים 1 ליטר מי קרח - להסרת העמילן...
קרא עוד
>

אורז אדום

המרכיבים: 2 כוסות אורז ארוך 100 גרם רסק עגבניות 2 כפות אבקת מרק עוף/ירקות/בשר 4 כוסות מים מלח - לפי הטעם - להזהר במלח, אבקת המרק מלוחה פלפל שחור - לפי הטעם 3 כפות שמן זית אופן ההכנה: 1. להכניס לסיר את השמן והאורז ולטגן עד לציפוי האורז בשמן. 2. להוסיף את יתר המרכיבים, לערבב, להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים.  ...
קרא עוד
>

פארו – גרעיני כוסמין

הכוסמין הוא דגן מלא המכיל ויטמינים ומינרלים רבים. הוא נחשב לדגן עתיק, עוד מתקופת הברונזה, והוא קדם לחיטה. מרכיבים: 1 כוס כוסמין (פארו) 1 בצל גדול קצוץ לקוביות 1 כף פפריקה מתוקה מלח - לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 3 כפות שמן זית 2.25 כוסות מים אופן ההכנה: 1. לטגן הבצל בשמן זית. 2. להוסיף לבצל את הכוסמין והתבלינים ולהמשיך לטגן עוד כ- 2 דקות תוך...
קרא עוד
>

אורז לבן אחר

המתכון הוא מבית היוצר של בתי, שקבלה אותו מבשלנית איטלקית באיטליה מרכיבים 1 כוס אורז - יסמין או בסמטי 2 כוסות מים 5 כפות שמן זית מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה 1. לשטוף היטב את האורז עד להסרת העמילן. 2. להשרות שעה במים נקיים עם מלח. 3. לשטוף שוב מהמלח והעמילן. 4. להכניס השמן לסיר, להוסיף האורז המסונן, ולטגן מספר דקות עד...
קרא עוד