Portfolio Category: תוספות

>

קוביות תפוחי אדמה מטוגנות

כמה קל להכין, וכמה יפה בהגשה....וטעים....יאמי יאמי מרכיבים 5 תפוחי אדמה אדומים - קלופים וחתוכים לקוביות של 1X1 ס"מ 1/2 כוס שמן זית 2 ענפי רוזמרין מלח ים - לפי הטעם פלפל שחור גרוס - לפי הטעם   אופן ההכנה לחמם השמן, להכניס את תפוחי האדמה, רוזמרין ותבלינים ולטגן, תוך ערבוב, עד להזהבה. להוציא ענפי הרוזמרין ולהגיש....
קרא עוד
>

סלמון כבוש – גרבלקס

הגרבלקס מקורו בנורבגיה, מוגש כמנה ראשונה במסעדות וקלי קלות להכינו בבית.
קרא עוד
>

פשוט תרד – או במילים אחרות פופאי

מרכיבים:
1 קילו סלמון - פילה
1.5 כוסות מלח ים - לתערובת
מרכיבים:
2 חבילה תרד
ביצים עין- כמספר הסועדים
50 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
100 גרם פרמזן -... קרא עוד
>

קוגל ירושלמי

הקוגל הירושלמי הוא מעדן דתי-חרדי בטעם חריף מתוק ואינו נאכל כקינוח, אלא כתוספת, או בפני עצמו.
הוא נאפה כל הלילה - כמו חמין.
קרא עוד

מרכיבים:
500 גרם אטריות - דקות - לא פסטה. מבושלות לפי הנחיות היצרן.