-
אודורי – רוטב בסיסי לבישול טוסקני
מתאים כבסיס לבישול בשר, עוף, פסטה ועוד מרכיבים: 2 בצלים - קצוצים דק 3 גזרים - קצוצים לקוביות קטנות 4...
-
עוף בנוסח ציידים
מתכון טוסקני שניתן לי על ידי שף שלום שטרית מרכיבים: 6 נתחי עוף 1/3 כוס שמן זית מלח פלפל 2...
-
פסטה לימונצ’לו
מנה מעולה שאכלתי בטיול קולינארי של שף שלום שטרית לטוסקנה, והמתכון הוא באדיבותו. המרכיבים: 500 גרם פסטה פטוציני 6...
-
ריזוטו מילנז
בעבר כתבתי מתכונים לאתר של שף חיים כהן. בתחרות עוגות דבש לראש השנה, באתר, זכיתי במקום הראשון, והפרס היה לבשל...
-
סלט קפרזה אחר
מרכיבים: 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות 10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות...
-
פסטה עם הרבה גודיז
מרכיבים: 1 חבילה פסטה – לבשל לפי הוראות היצרן לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1 ענף מרווה 3 שיני שום...
-
“ביף” בורגיניון – תחליף בשר עם ירקות שורש מבוש
הרעיון לתבשיל זה בא מהביף בורגיניון המסורתי, שהוא תבשיל איכרים מחבל בורגנדי בצרפת, והוא מכיל בשר עם ירקות שורש ומבושל...
-
טיפ – גפילטע פיש מהקפאה
אם כבר עושים גפילטע פיש, אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא בסיר בו בושלו הדגים. יום לפני הגשת הקציצות, להוציא המקפיא...
-
הפאראטה של ג’יימי אוליבר – לחם הודי
את הלחם ההודי הזה ראיתי בתוכנית טלוויזיה של ג'יימי אוליבר. רשמתי את המתכון כדי לשתף עם קוראי. אין זה מתכון...