מתכונים

  • אודורי – רוטב בסיסי לבישול טוסקני

    אודורי – רוטב בסיסי לבישול טוסקני

    מתאים כבסיס לבישול בשר, עוף, פסטה ועוד מרכיבים: 2 בצלים - קצוצים דק 3 גזרים - קצוצים לקוביות קטנות 4...

  • עוף בנוסח ציידים

    עוף בנוסח ציידים

    מתכון טוסקני שניתן לי על ידי שף שלום שטרית מרכיבים: 6 נתחי עוף 1/3 כוס שמן זית מלח פלפל 2...

  • פסטה לימונצ’לו

    פסטה לימונצ’לו

    מנה מעולה שאכלתי בטיול קולינארי של שף שלום שטרית לטוסקנה, והמתכון הוא באדיבותו.   המרכיבים: 500 גרם פסטה פטוציני 6...

  • ריזוטו מילנז

    ריזוטו מילנז

    בעבר כתבתי מתכונים לאתר של שף חיים כהן. בתחרות עוגות דבש לראש השנה, באתר, זכיתי במקום הראשון, והפרס היה לבשל...

  • סלט קפרזה אחר

    סלט קפרזה אחר

    מרכיבים: 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות 10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות...

  • פסטה עם הרבה גודיז

    פסטה עם הרבה גודיז

    מרכיבים: 1 חבילה פסטה – לבשל לפי הוראות היצרן לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1 ענף מרווה 3 שיני שום...

  • “ביף” בורגיניון – תחליף בשר עם ירקות שורש מבושל ביין

    “ביף” בורגיניון – תחליף בשר עם ירקות שורש מבוש

    הרעיון לתבשיל זה בא מהביף בורגיניון המסורתי, שהוא תבשיל איכרים מחבל בורגנדי בצרפת, והוא מכיל בשר עם ירקות שורש ומבושל...

  • טיפ – גפילטע פיש מהקפאה

    טיפ – גפילטע פיש מהקפאה

    אם כבר עושים גפילטע פיש, אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא בסיר בו בושלו הדגים. יום לפני הגשת הקציצות, להוציא המקפיא...

  • הפאראטה של ג’יימי אוליבר – לחם הודי

    הפאראטה של ג’יימי אוליבר – לחם הודי

    את הלחם ההודי הזה ראיתי בתוכנית טלוויזיה של ג'יימי אוליבר. רשמתי את המתכון כדי לשתף עם קוראי. אין זה מתכון...