גבינה מלוחה”המאירי” עם תרד וביצים

במקרר שלי יש תמיד גבינה מלוחה של "המאירי" מצפת, שניתן להשיגה בחנויות ברח' לוינסקי.
ניתן כמובן להחליף בכל גבינה מלוחה אחרת.
בתוספת ביצים ותרד מקבלים מעדן בלקני.

מרכיבים:
1 יחידות גבינה בולגרית - קוביה, יבשה לחלוטין מנוזלים ופרוסה לפרוסות
8 יחידות ביצים

חופן תרד סנפרוסט קצוץ
שמן קנולה

אופן ההכנה:
למחבת גדולה להכניס שמן ולחמם, להוסיף הגבינה והתרד ועם מזלג לפורר ולטגן עד ששולי הגבינה מזהיבים. להזהר שלא ישרף.
לפתוח מעל הגבינה את הביצים כך שלכל ביצה יהיה המרווח שלה ותתקבלנה 8 ביצי עין.
להמשיך לטגן עד לקרישת החלבון, החלמון צריך להשאר נוזלי.

קחו הרבה לחם לבן אחיד, חלקו למנות ואל תשכחו לגרד את תחתית המחבת (לא לריב) ותהנו ממתכון יאמי יאמי בעל 3 פרודוקטים.

No Comments Yet.

Leave a comment