הקוקלה של רינה – הכופתאות של טריפולי

מרכיבים:
200 גרם חזה עוף - קצוץ דק ביד - לא טחון
100 גרם שומן עוף - קצוץ דק ביד - ניתן להחליף בחצי כוס שמן
2 כוסות סולת
5 שיני שום פרוסות גס
4 ביצים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פפריקה חריפה - לפי הטעם
0.5 כוס מים - אופציה - במידת הצורך

 

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים (בלי המים) ולתת לתערובת לנוח כחצי שעה במקרר, לספיגת הנוזלים.
ליצור "קציצות" כמו קובה, מאורכות.
אם התערובת קשה מידי להוסיף מעט מים.
לבשל בסיר החמין הרותח, ולתנור לכל הלילה, או להכניס לתבשיל קדרה, או למרק טוב. 

No Comments Yet.

Leave a comment