חציל עם יוגורט

"החציל האציל" כך כינו, בעבר, המגדלים את החציל.
לטעמי הוא באמת מלך הירקות. מרכיבים:
2 חציל - חצילים בלאדי קלויים על האש ומקולפים.
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום - שיניים כתושות.
1 יוגורט - גביע. להגשה
1 רוקט - חופן קצוץ גס מאד
מלח ים - לפי בעם
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה:
לקלות החצילים ולקצוץ אותם.

לערבב החציל עם כל המרכיבים חוץ מהרוקט והיוגורט.

להניח על צלחת רוקט ברוטב ויניגרט, מעל החצילים ולהגיש עם יוגורט.
.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment