טופו עם אפונה וברוקולי

המרכיבים

1 שקית ברוקולי סנפרוסט - קצוץ דק
1 שקית אפונה קטנה סנפרוסט
1 קובית טופו - חתוכה לקוביות קטנות
1 כף שמן קנולה
1 בצל אדום - קצוץ דק
2 שיני שום - קצוצות דק
1 כף סילן
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות סויה
1/4 כוס מים

אופן ההכנה

1.  לטגן קלות עם השמן את הבצל והשום עד שמתרכך.
2.  להוסיף סילן, רוטב צ'ילי, סויה ומים ולבשל מספר שניות ולהוסיף קוביות הטופו ולבשל רבע שעה.
3.  להוסיף הברוקולי והאפונה ולבשל עד לספיגת הרוטב.
להגיש חם.
בתיאבון

No Comments Yet.

Leave a comment