טריפל מוס שוקולד

מעדן זה מיועד לשוקוהוליקים שבננו.
את מוס השוקולד הזה אני מגישה בכלי גדול ושקוף, דרכו ניתן לראות את שלש שכבות השוקולד וצבעוניות הקינוח.
 
מרכיבים:
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם                 שוקולד כהה לקישוט
200 גרם שוקולד לבן
3 שמנת מתוקה - מיכל שמנת לכל סוג שוקולד
9 ביצים - 3 ביצים לכל סוג שוקולד
3 כף/ות סוכר - כף סוכר לכל סוג שוקולד
  

אופן ההכנה:
ניתן להכין המוס מסוג שוקולד אחד בלבד ולהקטין פי 3 התהליך ומשך ההכנה.
למעשה, מכינים כאן 3 סוגי מוס.
1.להמיס שוקולד החלב במיקרו.
2.לקרר ולערבב פנימה בזריזות את חלמוני הביצים, כל חלמון בנפרד.
3.להקציף 3 חלבונים עם חצי כף סוכר.
4.לקפל הקצף לתוך השוקולד המומס.
5.להקציף השמנת המתוקה עם חצי כף סוכר.
6.לקפל השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד והביצים.
לאחר הכנת שלשת המוסים - מכניסים לכלי גדול ושקוף, יוצרים 3 שכבות של מוס - חום כהה, חום ולבן, או בגביעים כמנות אישיות.

לקישוט - לגרר מעל שוקולד.

No Comments Yet.

Leave a comment