כרובית מטוגנת בבלילת בירה

מרכיבים:
1 כרובית - מופרדת לפרחים ונקייה
2 ביצים - לבלילה - לטבעונים בלי ביצים
בירה בירה - לבלילה כחצי בקבוק
1 כוסות קמח תופח - לבלילה
מלח - לבלילה - לפי הטעם
שמן זית - לטיגון הכרובית
1/2 כוס פרמזן - מגורר דק

 

אופן ההכנה:
1. לבשל את הכרובית במים עם מלח לרמת עשייה "אל דנטה" - כמו פסטה.
2. לערבב היטב ביצים, בירה, קמח ומלח עד שלא יהיו גושים ולהשהות לחצי שעה.
הבלילה צריכה להיות כמו בלילה לפנקייק.
3. להכניס הכרובית לבלילה, לצפותה היטב בבלילה ולטגן עד להזהבה.
להעבירה לכלי עם נייר סופג ומיד לפזר עליה הפרמזן.

No Comments Yet.

Leave a comment