מעדן ניוקי בחמאה לעצלנים

מעדן ברבע שעה. רצוי להכינו מניוקי טרי, ניתן לקנות במעדניות כמו ספייסס, יוזי, ספגטים ועוד.
אני אוהבת את הניוקי העשוי מבטטות.
מרכיבים:
1 חבילה ניוקי
3 עלים מרווה
50 גרם חמאה
מלח - לפי הטעם
פלפל לבן - לפי הטעם
                    שמן זית
חופן פרמזן - מגורר

אופן ההכנה:

אין צורך בבישול הניוקי.

במחבת להמיס את החמאה והשמן ולטגן מעט את עלי המרווה.
להוציא את עלי המרווה מהשמן, להכניס הניוקי ולטגן.
להוסיף מלח ופלפל לבן, להשתדל שהניוקי יהיו בשכבה אחת שלא ידבקו, לטגנם עד שיהיו זהובים מכל הכיוונים, להגיש עם פרמזן ולהתמוגג.
הרעיון כאן הוא הפריכות החיצונות של הניוקי והעדינות והרכות הפנימית.

No Comments Yet.

Leave a comment