פסטה עם פטריות ופרגיות

מרכיבים:
1 חבילה פסטה
100 גרם פטריות מיובשות - שקית של פטריות מעורבות הכוללות פורצ'יני. להשרות במים רותחים כחצי שעה
300 גרם פרגיות עוף - חתוך לרצועות ומטוגנות
0.5 כוס יין לבן יבש
3 שיני שום  - קצוצות
 3 עלים מרווה
קורט אגוז מוסקט
מלח - לפי הטעם
פלפל לבן - לפי הטעם
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
1 חבילה שמנת לבישול
 חופן פרמזן - מגורר - לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. להרתיח סיר מים עם מלח לבישול הפסטה עד אל-דנטה.
2. להמיס את החמאה עם השמן, להוסיף את השום ולטגן כחצי דקה, להוסיף את הפרגיות ולטגן מספר דקות, להוסיף את הפטריות המסוננות מהמים ואת המרווה, להמשיך לטגן עוד כדקה. לתבל במלח, פלפל ומוסקט.
להוסיף את היין, מי הפטריות המסוננות (עשוי להיות בהן חול) והשמנת ולהמשיך לבשל עד לצמצום הרוטב.
כלל חשוב ביותר - הרוטב ממתין לפסטה ולא להיפך.
לסנן את הפסטה, להכניס לרוטב, להוסיף את הפרמזן, לערבב ולהנות.

No Comments Yet.

Leave a comment